NJU NIKADA NISTE VIDELI: Ovo je Sara, ćerka Lepog Miće koja uskoro počinje da radi u Guglu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJU NIKADA NISTE VIDELI: Ovo je Sara, ćerka Lepog Miće koja uskoro počinje da radi u Guglu! (FOTO)

Koliko vam liči na oca?

Pevač Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, godinama unazad siguran je učesnik svakog rijalitija koji se emitovao na televiziji Pink.

Razlog je taj što on vrlo ozbiljno prihvati svoj zadatak - da psuje, vređa i svađa ljude, iako mnogi znaju da je privatno daleko od takvog čoveka. Međutim, dok njega nema ko ne zna, njegovu porodicu baš niko nije video u javnosti.

Ipak, Mića skoro svakodnevno pominje ćerku Saru, a sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imate priliku i da vidite kako ona izgleda. Sara je mlada, obrazovana devojka, koja je završila Elektrotehnički fakultet i master u Beogradu, a sada je na doktorskim studijama u Holandiji.

A post shared by Lepi Mića (@lepii_mica) on Apr 25, 2017 at 10:49am PDT

Sara ima 24 godine, a kako trenutno stvari stoje čim doktorira seli se u Ameriku, pošto je dobila posao u Guglu!

Evo kako Sara izgleda:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.