Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 19:16

"NIKOLA JOKIĆ NAM JE JEDAN OD OMILJENIH IGRAČA!" Sofi Tuker dolazi na Egzit, ne kriju UZBUĐENJE!

Otpevali "Drinkee", a još nisu probali rakiju! Makar znaju za Jokića i stvaraju sjajnu muziku, zato im opraštamo!

Egzit tim je odlučio da kruniše prethodne dve decenije rada i pruži posetiocima žanrovski najraznovrsniji zvuk, nesvakidašnja lajv izvođenja, slavljenje ženskog stvaralaštva, premijerne nastupe, kao i spoj legendi, najaktuelnijih svetskih imena i mladih nada. Među prvim vesnicima impresivnog i uvek raznovrsnog programa ovogodišnjeg Egzita je i njujorški >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tandem koji je melodijom zaveo i domaću publiku - Sofi Tukker! Iako je sastav najavljivan kao gost Egzita 2019, zbog pandemije virusa Korona njihov nastup je otkazan, te će ovo biti njihov prmijerni performans na ovom festivalu.

Dvojac čine Sophie Hawley-Weld i Tucker Halpern, a bend je dobio ime po njihovim vlastitim imenima, ukomponovanim tako da zvuče kao jedno sasvim logično ime. Vrtoglavi uspeh započeli su singlom "Drinkee", da bi svet osvojili mega hitom "Best Friend", koji ih je lansirao među nove heroje mlađe generacije. Nizali su se hitovi "Good Time Girl", kao i "Batsh*t", "Purple Hat" sa Čarlsom Barkerom, a imali su saradnju sa proslavljenim Mahmutom Orhanom "Forgive Me", kao i izlet u hispano sferu sa Bomba Estéreo u "Playa Grande". Kako smo sa mnogo pažnje pratili njihov razvoj i kako sa nestrpljenjem iščekujemo njihov nastup na Tvrđavi, "neizdrža" smo obuzdali zanimljivim pitanjima. Bend Sofi Tukker je sa zadovoljstvom odgovarao na pitanja portala Srbija Danas.

-Jako smo uzbuđeni! Čuli smo mnogo o ovom festivalu i videli mnogo fotografija! Oduvek smo želeli da tu i nastupamo.

- Dovodimo dve plesačice, puno energije i neprekidnu žurku. Očekujte ozbiljan ples.

Na portugalskom "Jacare" znači aligator, ali se može odnositi i na žene koje vole žene, ali u negativnom kontekstu. Zato smo želeli da je preokrenemo i pretvorimo u slavljeničku pesmu. Napisali smo je sa brazilskim pesnikom Čakalom, našim dugogodišnjim saradnikom i prijateljem. Super je zabavna. Snimili smo muzički spot u Riju od postavke je da Sof ukrade Takovu devojku :).

- Mislimo da smo postali bolji u stvaranju muzike, u izvođenju,  i uživali smo u tom putovanju! Nadamo se da ćemo uvek nastaviti da se razvijamo na te načine!

- Uzbuđeni sam što ćemo videti našeg prijatelja Lukasa, Vintage Culture. Nastupa istog dana kad i mi. A naš prijatelj i saradnik Mahmut Orhan svira dan posle. Toliko je sjajnih umetnika, postava je neverovatna.

- Rakiju jedva čekam da probamo!

- Sa Bogom ležem, sa Bogom se budim, popijem piće, vrti mi se u glavi (zaglupim) - glase stihovi pesme "Drinkee", a stihove je takođe napisao pomenuti brazilski pesnik Chacal.

P.S. Upravo smo otišli ​​n finale NBA lige i videli kako je Nikola Jokić osvojio MVP-a. Mi smo veliki ljubitelji košarke i on je jedan od naših omiljenih igrača! - zaključio je ovaj sjani dvojac, a mi jedva čekamo da vam javimo utiske nakom nastupa!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.