NIJE JOJ BILO LAKO: Evo zašto je Emina Jahović trpela jake bolove (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2017, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE JOJ BILO LAKO: Evo zašto je Emina Jahović trpela jake bolove (FOTO)

Emina Jahović važi za poznatu ličnost koja vodi računa o sebi. Pevačica se na Instagramu nedavno pohvalila svojom novom frizurom, ali je na ovoj društvenoj mreži otkrila da morala da se reši ekstenzija na kosi.

- Tamna kosa, baš me briga, ali moja. Ovo je drugi put da sam stavila trajne ekstenzije i u potpunosti se slažem da izgledaju predivno... ali očuvati i brinuti o ovakvoj kosi potrebna je briga i mnogo neprespavanih noći zbog keratina koji pakleno boli. Odlučila sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da pozovem frizera, koji mi je uklonio ekstenzije. Hvala majci prirodi, Razmislite pre nego što se odlučite za ovaj korak - napisala je Emina.

Фотографија корисника Music & Fragrance (@yaemina) дана 23. Јан 2017. у 8:31 PST

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Namučila se (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Jan.2017

Pevačica nije spremna baš mnogo da istrpi zbog dobrog izgleda....Foto: Instagram/yaemina..  Emina Jahović koja se nedavno vratila "među crnke" pre par dana je stavila ekstenzije, ali se gorko pokajala. Na Instagramu je sa fanovima podelila fotku, a usput je opisala i "muke" kroz koje je prošla...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.