Zašto Emina Jahović trpi velike bolove? Ovaj odgovor sigurno niste očekivali!

Izvor: Svet, 23.Jan.2017, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto Emina Jahović trpi velike bolove? Ovaj odgovor sigurno niste očekivali!

Emina Jahović je nedavno objavila fotku na kojoj je pokazala produžetak kose, ali uprkos fanovima koji su je bodrili i poručivali joj da je ekstenzija super, morala je da je skine.
“Ovo je drugi put u životu da sam stavila trajne ekstenzije i u potpunosti se slažem da izgledaju predivno… Ali za ovakvu kosu potrebna je ogromna briga i mnogo neprospavanih noći zbog keratina koji pakleno boli! Odlučila sam da odmah pozovem svog frizera i da ekstenzije uklonim smesta. Razmislite pre nego što se odlučite na ovakav korak”, napisala je Emina u opisu slike koju je objavila na Instagramu.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zašto Emina Jahović trpi velike bolove? Ovaj odgovor sigurno niste očekivali!

Izvor: Scandal.rs, 23.Jan.2017

Emina Jahović je nedavno objavila fotku na kojoj je pokazala produžetak kose, ali uprkos fanovima koji su je bodrili i poručivali joj da je ekstenzija super, morala je da je skine...“Ovo je drugi put u životu da sam stavila trajne ekstenzije i u potpunosti se slažem da izgledaju predivno… Ali...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.