Namučila se (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Jan.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Namučila se (FOTO)

Pevačica nije spremna baš mnogo da istrpi zbog dobrog izgleda...

Foto: Instagram/yaemina

  Emina Jahović koja se nedavno vratila "među crnke" pre par dana je stavila ekstenzije, ali se gorko pokajala. Na Instagramu je sa fanovima podelila fotku, a usput je opisala i "muke" kroz koje je prošla zarad te kratke avanture.

Dark hair don't care, but mine This is second time I have made permanent extensions in my life and I completely agree it's beautiful... >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << but to maintain and take care of this hair, non sleeping nght cause of little keratin which hurts like hell... made me call my hair dresser and remove it immediately. God bless mother nature Think before u do it

A photo posted by Music & Fragrance (@yaemina) on Jan 23, 2017 at 8:31am PST

"Drugi put u životu sam stavila trajne ekstenzije i potpuno se slažem da izgleda divno... Ali, da biste održavali i negovali tu kosu... Nisam spavala čitave noći zbog malo keratina koji je izazvao jeziv bol... Odmah sam zvala frizera i skinula ekstenzije. Živela majka priroda", napisala je lepa pevačica, a onda devojke i posavetovala da razmisle pre nego što se odluče na taj potez.

Pogledajte kakve frizure voli lepa pevačica:

Niko kao ona! (FOTO)Ima nešto važno da vam poruči...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.