NE STAVLJAJTE ME U ISTI KOŠ SA ANĐELOM! Đuričićeva ni za poređenje nije, zadrugarka ODMAH reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 08:04

"NE STAVLJAJTE ME U ISTI KOŠ SA ANĐELOM!" Đuričićeva ni za poređenje nije, zadrugarka ODMAH reagovala

Ni slučajno!

Tokom emisije "Narod pita" u kojoj je gostovao bivši ljubavni par Adam Đogani i Tamara Nikolić, poznatija kao DJ Tamaris, uključila se gledateljka koja nije imala lepo mišljenje ni o Tamaris, a ni o bivšoj zadrugarki Anđeli Đuričić.

- Gledam vas od Zadruge 1. Ivana super si, Adam je divan, a Tamara mrlja. Ona komentariše druge devojke, a ona mulja i voli dvojicu odjednom. Muljaža si teška. - rekla je gledateljka. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Moram da dodam da Maja Marinković nije upala u rijaliti blato, a ona je nametnuta Zvezdanu, eto na primer Tamara je poput Anđele - rekla e gledatelljka.

- Nemojte mene da stavljate u koš sa Anđelom - rekla je Tamaris.

- Niko vas ne stavlja, vi ste takvi - rekla je gledateljka.

- Tamaris teletabis, ti si jedna osoba koja je šlihtara, ceo vaš rijaltiti je bio u tome kome ćete da se priklonite, niko vas nije hteo, pa ste se priklonili Zorici i gospođi Adamas. Samo si uz njih mogla da radiš nešto - rekla je gledateljka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.