NAKON SVAĐE, SVE JE SLAĐE: Pomirili se Milica i Bora - odmah se prepustili STRASTIMA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2020, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON SVAĐE, SVE JE SLAĐE: Pomirili se Milica i Bora - odmah se prepustili STRASTIMA! (VIDEO)

Njihova ljubav nadjačala je sve nesuglasice!

Milica Kemez nakon što je iznenadila Boru Santanu sa novom svesku, budući da mu je prethodnu pocepala, odlučila je da počisti nered koji je napravila tokom burne svađe sa njim.

Tokom jučeranjeg dana Milica i Bora došli su u žestoku raspravu zbog sitnih nesuglasica, zbog čega su odlučili da raskinu, ali izgleda da je jutro sve promenilo.

- Žao mi je što sam ti to pocepala, izvinila sam ti se - izjavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Milica.

- Hteo sam samo da te provociram, ja sam tebi rekao da imam ideja koliko hoćeš - dodao je Bora.

Na kraju su se Milica i Bora strastveno zagrlili i poljubili, a da li će nastaviti njihovu ljubav, ostaje nam da vidimo, budući da je Kemezova izjavila u razgovoru sa Drvetom mudrosti, da ne vidi budućnost.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ŠTA ĆE JOJ REĆI MUŽ? Tijani kolega upao u intervju, IZJAVIO JOJ LJUBAV - njena reakcija je HIT (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.