Mensur će POLUDETI kada sazna za ovo - Njegova bivša u zagrljaju drugog momka: Doživeće ŠOK

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 13:11

Mensur će POLUDETI kada sazna za ovo - Njegova bivša u zagrljaju drugog momka: Doživeće ŠOK

Milica Veselinović objavila je fotografiju sa proslave u zagrljaju muške osobe. Fanovi su počeli da diskutuju kako bi Mensur odreagovai da nije u rijalitiju.

Bivša zadrugarka Milica Veselinović objavila je fotografiju sa proslave u svečanoj haljini, a svima je za oko zapalo to što je bivša učenica objavila fotografiju sa muškarcem.

Ona je bila u beloj uskoj haljini koja je u potpunosti istakla njenu figuru.

Ona je nedavno bila gošća u jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emisiji kada je istakla sledeće:

- Ja sam iznela sve dokaze i na svaku priču koja se mene tiče sam stavila tačku. Sada vidim neke stvari drugačije. Ljudi komentarišu da se posle te emisije ugasio. Videla sam klip kada je on napustio emisiju i rekao da ako ja uđem, on će izaći - odgovorila je bivša zadrugarka tada, pa prokomentarisala Mensurovu vezu.

- Čula sam za tu vezu, ali me ne zanima... Ne znam da li mi je pisao dok je bio u vezi, jer ja sve što ima, ja sam dala. Shvatila sam da nikada nisam bila voljena - priznala je Veselinovićeva u emisiji "Pitam za druga".

Čini se da je Veselinovićeva sada stavila tačku na odnos sa Mensurom, kao i svako prepucavanje, te da uživa u vezi sa novim izabranikom, kome se obratila putem Instgrama, uz zajedničku fotografiju.

Nije poznato da li je u pitanju njegov rođendan ili nešto drugo, ali je više nego jasno da je Milica veoma srećna u njegovom naručju. Ipak, kako Milica i Mensur i dan-danas imaju zajedničke fanove, neki i dalje smatraju da je Milica zaljubljena u Mensura i da uz svakog novog partnera samo pokušava da ga zaboravi, s obzirom da on ne želi nikakvu komunikaciju sa njom, o čemu je već pričao u Eliti:

- Najsrećniji do sada - napisala je Milica Veselinović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.