Menadžer “Gansa” otkriva: Majkl Džekson je kriv za raspad benda

Izvor: Svet, 27.Mar.2015, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menadžer “Gansa” otkriva: Majkl Džekson je kriv za raspad benda

Za brazilsko izdanje “Rolingstona” menadžer “Gansa”, još od 1991. godine, Dag Golstejn,  rekao je da je odluka gitariste Sleša da se pridruži Majklu Džeksonu na bini, bila presudna  za sudbinu benda.
On tvrdi da je Eksl Rouz kao dete bio žrtva seksualnog zlostavljanja i da je on bio ubeđen da je kralj popa pedofil. Kada je Sleš odlučio da sa Džeksonom nastupi na jednom tribjut koncertu, to je za Eksla bila kap koja je prepunila čašu. Pre toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Sleš je iste godine svirao na Džeksonovoj numeri “Give In To Me” i u početnim rifovima hita “Black or White”, a pristo je da nastupi na koncertu sa njim u zamenu za novac u vrednosti televizora sa velikim ekranom.
Bend je već u to vreme bio na klimavim nogama. Bubnjar Stiven Adler je 1990. izbačen iz sastava zbog problema sa drogom, a Eksl je tokom turneje 1991. satima kasnio na zakazane koncerte.
Kasnije su se posvađali i oko toga ko ima pravo na ime benda, a Eksl Rouz je 2009. rekao da ne postoji nikakva šansa da se on i Sleš ikada pomire i budu zajedno na sceni.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.