Mama, ja SE SMEJEM Aleks Nikolić podelila FOTOGRAFIJU ĆERKICE, Car će čupati kosu što NIJE SADA TU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 21:50

"Mama, ja SE SMEJEM" Aleks Nikolić podelila FOTOGRAFIJU ĆERKICE, Car će čupati kosu što NIJE SADA TU

Preemotivna slika ispliala u javnost!

Aleksandra Nikolić, pobednica rijalitija "Zadruga 6", sitno odbrojava do porođaja, a pored nje bebicu isčekuje i njen bivši dečko Filip Car.

Oni su raskinuli i sada žive odvojeno, pa je sada buduća mama na velikom testu samostalnosti.

Aleksandra je tokom trudnoće redovno delila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama intimne trenutke i radost koju oseća dok se priprema za majčinstvo. Fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz porodičnog doma samo su još jedan od načina na koji je ova starleta podelila svoju sreću sa javnošću. Ona je na svom Instagram profilu objavila snimak sa ultrazvuka, na kojem se jasno vidi koliko je beba narasla.

- Mama, ja se smejem - napisala je Aleks i dodala emotikon koji plače od sreće i emotikon koji se "topi".

Uveliko je sve spremno za dolazak devojčice na svet, a Nikolićeva je sada pokazala kako su sve stvari za bebu oprane i ne može da dočeka trenutak kada će je uzeti u ruke, a kako je nedavno i sama poručila putem Instagrama, ona sve može sama, tako da Filipa Cara, oca deteta, više i ne spominje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže/Aleksandra Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.