MISLILA SAM DA UMIREM: Tanja Savić uzela lekove za smirenje, nastupio HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISLILA SAM DA UMIREM: Tanja Savić uzela lekove za smirenje, nastupio HAOS!

Njen organizam nije dobro reagovao.

Tanja Savić svoju karijeru započela je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a kako je popularnost stekla gotovo preko noći, ona je u jednom trenutku bila potpuno sluđena te je posegla za lekom za smirenje.

Kako njen organizam nije dobro reagovao na lek, ona se uspaničila.

A post shared by Tanja Savic (@tanja_savic_private) on Jul 11, 2017 at 11:53pm PDT

- Zbog incidenta koji mi se dogodio sada se mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bojim lekova i tableta. To je trauma koja mi se dogodila jednom kada sam krenula u ovaj posao. Bila sam potpuno sluđena i tražila sam majci lek za smirenje. Pošto moja majka, kao i većina ljudi u ovoj zemlji, ima visok pritisak, njoj su prepisani i lekovi za smirenje i ima ih u svakom trenutku. Ona mi je dala samo četvrtinu i za nekoliko minuta mislila sam da sam na ivici smrti. Mogla sam da umrem od toga. Srce je počelo da mi lupa i preskače. Nisam znala šta mi se dešava i kako to da suzbijem. Uplašila sam se - ispričala je Tanja.

A post shared by Tanja Savic (@tanja_savic_private) on Jun 19, 2017 at 8:31am PDT

Njeni najbliži brzo su reagovali i pomogli joj, ali sasvim je sigurno da Tanja nakon ovoga više nije uzimala lekove bez konsultacije sa lekarom.

A post shared by Tanja Savic (@tanja_savic_private) on Jun 11, 2017 at 10:30am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.