MIKI PRESKAČE OGRADU POSLE SEKSA: Nakon video snimka... ODLAZAK uoči večeri, užasno se oseća (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIKI PRESKAČE OGRADU POSLE SEKSA: Nakon video snimka... ODLAZAK uoči večeri, užasno se oseća (FOTO)

Ne idi!

Tokom proslave Uskrsa dvje zadrugara se osamilo, a onda je pravi plamen strasti buknuo između njih, i to na sasvim neočekivan način! Nadežda Biljić i Miki Đuričića su u štali imali seks, o čemu smo više pisali OVDE!

Miki se ubrzo pokajao, a kako se ponašao nakon što su on i pevačica imali intiman odnos, pročitajte OVDE.

Elem, kako mu je jako teško zbog svega, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kako to obično biva, narod je podigao veliku larmu oko ovog dešavanja. Zato se na društvenim mrežama podvukla tema da će Miki pobeći iz "Zadruge", najviše zbog srama.

Kako pojedini izvori tvrde, Đuriči planira beg preko ograde, samo još vreme nije ustanovljeno. Jedan od izvora tvrdi da će to biti u četvrtak, nakon što im puste klip sa seksom, drugi da će to biti još večeras...

Situacija je gusta, svakako jedino što preostaje jeste da sačekamo i vidimo šta će biti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BEZ CENZURE! OVAKO JE MIKI KRESNUO NADEŽDU BILJIĆ! (ŠOK FOTO I VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 08.Apr.2018

Dok je u Beloj kući trajala Uskršnja žurka, Miki Đuričić i Nadežda Biljić su se iskrali i prepustili se strastima u ekonomskom dvorištu, gde su se potajno nadali da ne postoje kamere. Đuričić je prvo ljubio svoju cimerku, a potom joj je zavrnuo haljinu i imao seks sa njom, koji je trajao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.