MENE JE MOJA ĆERKA OSRAMOTILA: Ljuba priznala kako se oseća, pa ZA SVE okrivila Davida (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2019, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENE JE MOJA ĆERKA OSRAMOTILA: Ljuba priznala kako se oseća, pa ZA SVE okrivila Davida (VIDEO)

- On ju je posvađao sa svim ljudima koji su je voleli!

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora tokom današnjeg popodneva razgovarale su sa Ljubom Pantović o njenom odnosu sa ćerkom Aleksandrom i njenim momkom Davidom Dragojevićem.

NOVA LUNINA POBEDA: Žene joj ne mogu ništa jer je MUŠKARCI OBOŽAVAJU - Fatalna! Sanja POLUDELA (VIDEO)

SHVATILA SAM, ŽELIM DA BUDEM OPET SA SLOBOM! Kija nije više mogla da laže o depresiji i suzama! BOMBA! (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ljuba je priznala da je pogađa to kako rođena ćerka govori pred kamerama o njoj, te da ju je zbog svega sramota.

- David je nju posvađao sa svim ljudima koji su joj želeli dobro, čak i sa ženom koja je čuvala njeno dete. Tačno je odstranio od svih. Ja nemam sramotu više, jer je mene moje dete osramotilo - rekla je Ljuba.

NAKON OPERACIJE, KIJA OTKRILA: Imam još 2 TUMORA, moraju da se...

Pogledajte rezultate

Ja vidim da postoji neka netrpeljivost između tebe i njega, deluje mi kao da je on sa njom samo u inat tebi. Kao da više ne postoji emocija između njih - dodala je Sanja, a Ljuba se potom dotakla i svog bivšeg supruga Karađorđa Subotića.

PAKAO ZA NJIH KREĆE TAČNO U 22 ČASA: Pogledajte KO večeras STIŽE u Zadrugu i ZBOG ČEGA!

Što ne pričate svoju priču? Oni ogovarjau mene. Dođem i zakopam ih sve. Karađorđe je čovek sa dijagnozom. To sam prva ja ovde rekla. Moja jedna rečenica i obojicu (Davida i Karađorđa) pokreće. Ja nisam pala sa kruške - dodala je Pantovićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.