MATORA U SUZAMA NA ROĐENDAN! Sanje nema NIGDE! Počela je da plače kad je videla OVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 15:25

MATORA U SUZAMA NA ROĐENDAN! Sanje nema NIGDE! Počela je da plače kad je videla OVO (VIDEO)

Vesela atmosfera u Dubiozi!

Jovana Tomić Matora došla je do Dubioze zajedno sa zadrugarima da bi sa njima proslavila svoj rođendan. Ono što je tamo zatekla gotovo joj je nateralo suze na oči. Prostor je bio okićen mnogobrojnim šarenim balonima, a sto se nije ni mogao videti od hrane i pića, čemu su se ukućani posebno obradovali.

- Matora, vidi nas! - vikala je Sandra.

- Hvala, drugari, hvala što ste sve organizovali - rasplakala se Matora. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ono što je sve iznenadilo, jeste činjenica da Matoroj nije stigla torta sa bivšom devojkom ili bilo kakav znak da imaju podršku najvoljenijih, ali Matoroj to nije pokvarilo sreću.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.