MAJA MARINKOVIĆ PRIZNALA VEZU SA MENSUROM Da, tačno je! Moja iskrenost je moja jača strana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 10:15

MAJA MARINKOVIĆ PRIZNALA VEZU SA MENSUROM "Da, tačno je! Moja iskrenost je moja jača strana!"

Tada je slagala sa razlogom!

Maja Marinković trenutno uživa na crnogorskom primorju sa rijaliti drugaricom Slađom Lazić, dok njen otac provodi vreme u Budvi isto, ali sa njenim bivšim cimerom Mensurom Ajdarpašićem.

Kako pišu domaći mediji, Maja je priznala da je bila sa Mensurom, iako je tokom učešća u rijalitiju više puta demantovala ljubavnu aferu.

- Negirala sam tu priču jer Mensur nije učesnik. Da, sada potvrđujem. Ne vidim šta je tu loše, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila sam slobodna devojka, nisam bila u vezi sa Janjušem. Moram da potvrdim i da imam o njemu najlepše mišljenje. Da, komentarisali smo i Janjuša i Minu, ali ja sam tada mislila da se ja neću pomiriti sa Janjušem, on je bio ovde. To je to, iskrenost je moja jača strana uvek bila - istakla je Maja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MAJA MARINKOVIĆ SE OGLASILA POVODOM SILOVANJA: U medijima odjeknulo da su je dvojica muškaraca napastvovala...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023

"Kakve su to budalaštine?!"..U medijima je odjeknula vest da je navodno bivša zadrugarka Maja Marinković, koja boravi na crnogorskom primorju sa svojim ocem Takijem i drugaricom Slađanom Lazić, navodno silovana, što je šokiralo sve...Maja se oglasila ovim povodom i žestoko demantovala navode...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.