JAVNO POKAZAO KOGA ŽELI ZA ZETA - Dok mu se ćerka provodi na jahti, Taki uživa sa ovim bivšim dečkom Maje Marinković?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 20:34

JAVNO POKAZAO KOGA ŽELI ZA ZETA - Dok mu se ćerka provodi na jahti, Taki uživa sa ovim bivšim dečkom Maje Marinković?

Evo gde se nalazi!

Otac Maje Marinković, Taki Marinković trenutno se nalazi u Crnoj Gori, gde se ludo provodi sa svojom ćerkom i njenom drugaricom Slađom Lazić.

Maja i Taki su se danas razdvojili, ona je otišla na jahtu sa Borom Santanom, gde slavi njegov 35. rođendan, dok je Marinković posetio grad Bar.

Taki se tamo sreo sa bivšim zadrugarom Mensurom Ajdarpašićem, sa kojim je ostao u prijateljskim odnosima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Njih dvojica su pozirali zagrljeni, a Taki je objavio fotografiju na svom Instagram profilu.

Takođe, jedna stranica na Instagramu, koja aktivno prati dešavanja kod zadrugara, je podelila ovu fotku uz sledeći komentar:

- A Taki bi sad Mensura za zeta - napisali su uz objavu.

Podsetimo, Maja i Mensur su bili intimni u letnjoj pauzi između treće i četvrte sezone rijalitija "Zadruga", nakon njenog raskida sa Janjušem. Maja je tada odlučila da se odvoji od Takija, pa je iznajmila stan u jednom beogradskom naselju. Njih dvoje su izašli u provod sa drugim bivšim zadrugarima, a potom završili kod nje u stanu.

Maja je u "Zadruzi 4" negirala da je bila intimna sa Ajdarpašićem, a potom ipak priznala sve u emisiji "Amnezija".

- Negirala sam tu priču jer Mensur nije učesnik. Da, sada potvrđujem. Ne vidim šta je tu loše, bila sam slobodna devojka, nisam bila u vezi sa Janjušem. Moram da potvrdim i da imam o njemu najlepše mišljenje. Da, komentarisali smo i Janjuša i Minu, ali ja sam tada mislila da se ja neću pomiriti sa Janjušem, on je bio ovde. To je to, iskrenost je moja jača strana uvek bila - istakla je tada Maja.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(FOTO) POKAZAO KOGA ŽELI ZA ZETA Maja se provodi kao nikad dosad, a Taki uživa sa njenim BIVŠIM DEČKOM

Izvor: Blic, 01.Avg.2023

Otac Maje Marinković, Taki Marinković, trenutno se nalazi u Crnoj Gori, gde se provodi sa svojom naslednicom i njenom drugaricom Slađom Lazić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.