MAJA MARINKOVIĆ SE OGLASILA POVODOM SILOVANJA: U medijima odjeknulo da su je dvojica muškaraca napastvovala...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 10:36

MAJA MARINKOVIĆ SE OGLASILA POVODOM SILOVANJA: U medijima odjeknulo da su je dvojica muškaraca napastvovala...

"Kakve su to budalaštine?!"

U medijima je odjeknula vest da je navodno bivša zadrugarka Maja Marinković, koja boravi na crnogorskom primorju sa svojim ocem Takijem i drugaricom Slađanom Lazić, navodno silovana, što je šokiralo sve.

Maja se oglasila ovim povodom i žestoko demantovala navode pisanja medija.

Kako piše "Informer" navodno su dvojica muškaraca napastvovala Maju i Slađu nakon noćnog provoda i kluba gde su bile i tamo kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upoznale te muškarce.

Kako je navedeno, dvojica žestokih momaka pokušali su da siluju Marinkovićevu i njenu drugaricu Slađu Lazić. Njih dve su, neposredno pre incidenta, bile u jednom noćnom klubu, u kome su i upoznale dotične.

- Bože me sačuvaj! Kakve su to budalaštine?! Ja razumem da sam ljudima interesantna za čitanje i da prodajem novine, ali toliko nisko da idu nemam reči. To su laži, nemaju veze sa životom! Ja uživam u Budvi i sve je u najboljem redu! Svako ko bude pisao ovakve laži biće tužen - rekla je Maja Marinković za Informer.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.