LEPA LUKIĆ O MUŠKARCIMA, ESTRADI I SILIKONIMA: Ne trpim nepristojne ponude za S*KS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2017, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA LUKIĆ O MUŠKARCIMA, ESTRADI I SILIKONIMA: Ne trpim nepristojne ponude za S*KS!

Lepa Lukić je i dalje privlačna muškarcima.

Nekrunisana kraljica narodne muzike otkriva da joj često prilaze mlađi muškarci, koji joj se uglavnom udvaraju na kulturan način. Ali ukoliko bi se usudili da pređu granicu, stradalo bi im međunožje!

- Ljudi me doživljavaju kao svoju. Kad me vide, kažu "evo naše Lepe". Kada odem na pijacu, ne daju mi ništa da platim, samo mi u torbu guraju pomorandže, jabuke, peršun, šargarepu. Pitam ih zašto to rade, a oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo kažu da tako osećaju - otkriva Lukićeva za Kurir.

- Pa da. Ne izgledam tunjavo jer se negujem. To je moj duh.

Srpski folker šokirao pričom o ESTRADNIM ORGIJAMA: Koleginica i ja smo gledali kolegu dok se S*KSAO

- Da, uglavnom mlađi. Nije za mene to nekulturno. Daju mi komplimente, zovu na večeru, a da mi nešto predlože, normalno da ne bih prihvatila.

- Pa neće valjda da kaže "aj se j****o. Pa koji je to muškarac, pa ja bih ga šutnula direktno u m**a. Čim bi to pomenuo, zgadio bi mi se. Treba lepo da me pogleda.

Naše folkerke uzele novac, pobegle u šumu, a muzičari im nakon svirke SKINULI GAĆE!

- Pa šta treba da radim? Da mi bude gola g***ca? To je u moje vreme bila sramota. Bili su ti minići, ali ja nisam osvajala lepotom. Nikada se nisam ni pućila, čuvala sam krave. Ja se plašim da me plastičar ne unakazi i ponosno nosim svoje bore - iskrena je Lepa Lukić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.