Ko bi rekao: Deneris Targerijan odbila “50 nijansi” zbog seksi scena

Izvor: Scandal.rs, 28.Maj.2015, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko bi rekao: Deneris Targerijan odbila “50 nijansi” zbog seksi scena

Emilija Klark otkrila je da je odbila ulogu Anastasije Stil u filmskoj adaptaciji popularnog erotskog romana, zbog previše golotinje.

Glumica redovno pokazuje svoje nago telo u seriji “Igra prestola”, ali nije mogla da pristane na ono što je zahtevala rediteljka Sem Tejlor Džonson.

Zaista sam želela da radim sa Sem Tejlor Džonson jer je ona sjajna, ali u filmu ima previše golotinje. Neću reći da nikad ne bih snimala gole scene, jer sam to već >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << uradila, ali mislila sam da bih nakon toga bila poznata samo po golotinji“, rekla je Emilija.

Lepa glumica priznala je i da joj poslovne obaveze sprečavaju da pronađe ljubav. Iako joj mnogi zavide na izgledu, ona kaže da nije u potpunosti zadovoljna svojim telom.

Kada sam postala poznata, nisam mogla da odolim i “guglala” sam svoje ime. Više nikad to neću raditi. Bilo je dovoljno da jedna osoba napiše da sam debela, i ja sam u to poverovala.“”

Emiliju ćemo uskoro gledati u ulozi Sare Konor u novom nastavku “Terminatora”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.