Ko bi rekao da joj smeta golotinja? Deneris iz Igre prestola odbila ulogu u Pedeset nijansi!

Izvor: Blic, 28.Maj.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko bi rekao da joj smeta golotinja? Deneris iz "Igre prestola" odbila ulogu u "Pedeset nijansi"!

Kao Deneris Targarjen u hit seriji navikla je na nage scene, ali nije bila spremna na golotinju koju je zahtevala uloga u "Pedeset nijansi sive".

Emilija Klark otkrila je da je odbila ulogu Anastasije Stil u filmskoj adaptaciji popularnog erotskog romana, zbog previše golotinje.

Glumica redovno pokazuje svoje nago telo u seriji "Igra prestola", ali nije mogla da pristane na ono što je zahtevala rediteljka Sem Tejlor Džonson.

- Zaista sam želela da radim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa Sem Tejlor Džonson jer je ona sjajna, ali u filmu ima previše golotinje. Neću reći da nikad ne bih snimala gole scene, jer sam to već uradila, ali mislila sam da bih nakon toga bila poznata samo po golotinji - rekla je Emilija.

Lepa glumica priznala je i da joj poslovne obaveze sprečavaju da pronađe ljubav. Iako joj mnogi zavide na izgledu, ona kaže da nije u potpunosti zadovoljna svojim telom.

- Kada sam postala poznata, nisam mogla da odolim i "guglala" sam svoje ime. Više nikad to neću raditi. Bilo je dovoljno da jedna osoba napiše da sam debela, i ja sam u to poverovala.

Emiliju ćemo uskoro gledati u ulozi Sare Konor u novom nastavku "Terminatora".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.