Izvor: Scandal.rs, 02.Maj.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija se setila pokojnog oca: Nisu bili u dobrim odnosima, a on joj je dao ovaj savet!

Otac Kristine Kije Kockar premuinuo je prošle godine, dok je njegova ćerka bila u rijalitiju “Zadruga” . Pevačica je tada prolazila kroz težak period jer se suočila sa činjenicom da ju je muž Sloba Radanović javno prevario sa blogerkom Lunom Đogani! – Srećan rođendana, tata – napisala je Kija i dodala citat kojim joj se, The post Kija se setila pokojnog oca: Nisu bili u dobrim odnosima, a on joj je dao ovaj savet! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kija Kockar nije ostavila prošlost iza sebe! I dalje gunđa Slobi zbog Lune!

Izvor: Svet plus, 03.Maj.2019, 10:16

Kristina Kija Kockar ne krije da je i dalje boli što ju je bivši suprug Slobodan Sloba Radanović javno prevario sa Lunom Đogani, te je priznala da preko te izdaje još uvek ne može da pređe iako se trudi da zaboravi sve to i oprosti mu. Kija Kockar nije ostavila prošlost iza sebe! I dalje gunđa...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.