Da li je preterala? Kija likuje nad Luninim teškim psihičkim stanjem!

Izvor: Svet, 03.Maj.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je preterala? Kija likuje nad Luninim teškim psihičkim stanjem!

Gledaoce rijaliti šoua Zadruga prestravio je nervni slom Lune Đogani, koji je doživela pre par dana zbog svađe sa dečkom Markom Miljkovićem. Ipak, postoje i oni koji likuju zbog ovog blogerkinog stanja.
U pitanju je Lunina bivša rivalka iz prve sezone “Zadruge” Kija Kockar koja je na svom Instagramu objavila ovaj snimak.
Rijaliti zvezda i bivša supruga Slobe Radanovića, od kojeg se razvela upravo zbog afere sa Lunom, na svom storiju kratko je napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “Ja znam gde ću ove godine. A vi?”, a u snimku vidimo Lunu koja viče “Dosta, dosta!”.

Naime, Kija na ovaj način reklamira jednu turističku agenciju koja ima sličan naziv kao reč koju Lunu izgovara tokom nervnog sloma. Očigledno je da joj je ovo delovala kao dobra šala, ali da li je malo preterala?
svetsvet, printscreen
The post Da li je preterala? Kija likuje nad Luninim teškim psihičkim stanjem! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.