Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2016, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se zaista pravilno nanose bronzer, rumenilo, hajlajter?

Navedeni kozmetički proizvodi koriste se za konturisanje i naglašavanje određenih delova lica, a najvažnije je da se dame ispraksuju i da ih bez greške nanose jer će u protivnom njihovo lice biti šareno i veoma smešno. Sve dok ne izađu na dnevno svetlo, neće znati pravo stanje stvari…

Uz nekoliko strateški primenjenih trikova moguće je stvoriti iluziju savršeno oblikovanog lica. Možete ublažiti oštrinu četvrtastog lica, naglasiti jagodice na okruglom licu ili prividno >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << smanjiti izduženo lice. I zapamtite posvetljivačem se naglašavaju crte lica koje želite da istaknete, a bronzerom potamnjuju one koje želite da prikrijete.

Dodajte oštrije linije okruglom licu

Ako su vam čelo i donji deo lica iste širine i imate istaknute obraze vi spadate u osobe s okruglim licem (kao i Kameron Diaz ili Kirsten Danst). Za početak definicija lica – kako biste lice izdužili posvetljivač nanesite na sredinu čela i bradu, a bronzer na bočne strane lica, čela i brade (uz liniju kose). U ovom slučaju fokusirajte se na nanošenje šminke “prema gore i prema spolja”.

Ublažite oštre linije četvrtastog lica

Strateškim senčanjem možete da ublažite oštre linije četvrtastog lica, kakvo imaju Dženifer Garner ili Demi Mur. Posvetljivačem je potrebno da posvetlite sredinu čela, brade te područje ispod očiju kako bi se istaknula sredina lica, a bronzerom potamniti uglove lica (levo i desno gore na čelu i dole na bradi) kako bi se vizuelno kreirao ovalni oblik.

Pročitajte i… Ovaj trik sa hajlajterom je toliko savršen da ćete poželeti da ga koristite svakog dana

Ostatak teksta pročitajte ovde: Kako se zaista pravilno nanose bronzer, rumenilo, hajlajter?

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.