KRAJ! Misteriozna poruka Osmana Karića preti da izazove HAOS! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 08:06

KRAJ! Misteriozna poruka Osmana Karića preti da izazove HAOS! (FOTO)

Povlači se?

Ivana Šopić i Stefan Karić su sinoć, zajedno sa svojim cimerima, odgovarali na pitanja gledalaca, a njihova veza našla se na tapetu publike. Između ostalog, njih dvoje su komentarisali i njegovog oca Osmana, koji je ovih dana bio aktivan u komentarisanju ove veze. Stefan je istakao da ljut na svog oca.

Osman se sinoć oglasio na društvenoj mreži Instagram, a o njegovoj misterioznoj poruci dugo će se pisati.

"ĐOGANIJEVI SU ME OSTAVILI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << BEZ DINARA I GARDEROBE" Teška ispovest Natalije i Sanija - Ovo niko nije znao (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BURNA NOĆ U BELOJ KUĆI! Šopićeva i Karić se žestoko posvađali zbog njegovog oca, a onda je Iva ovim dolila ulje na vatru! Šta će Osman reći na sve ovo?!

Izvor: Press, 18.Jun.2020

Sinoć su se u "Zadruzi", kao i svake srede, čitala pitanja gledalaca. . Foto:pink. Veliki broj pitanja stigao je za ljubavni par Ivanu Šopić i Stefana Karića. Oni su se našli...

Nastavak na Press...

TOMOVIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU? Osman Karić u pismu otkrio Stefanu da će se Vladimir VRATITI – odao ga OVAJ NADIMAK!

Izvor: 011vodič.com, 18.Jun.2020

Danas je slava Sv. Stefan, te i zadrugar Stefan Karić slavi danas u “Zadruzi”, gde je kroz suze pročitao pisma najbližih, međutim, u poruci Osmana Karića, koju je poslao svom sinu, našla se navodno i tajna poruka.. – Sine, srećna slava, nemoj noćas da u kući neko spava, sledi vama žurka...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.