IZLANUO SE, PA POGLEDAO U KAMERU! Marko se odao u DVE REČI! Sve je deo FINALNOG plana! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 07:36

IZLANUO SE, PA POGLEDAO U KAMERU! Marko se odao u DVE REČI! Sve je deo FINALNOG plana! (VIDEO)

Iskusan igrač.

Marko Miljković je sedeso sa Lunom i Gagijem ispod trema i pričao svojoj devojci da ga ne sprečava kada se svađa sa zadrugarima.

- Zato ću ja tu, uvek kad imam priliku... (pokazuje udarce). Zato ti kažem, pusti me, znam šta radim - rekao je Marko, a onda je primetio da ga snima kamera:

- Dobro veče, pričamo o letenju u svemir 2068. godine. Mogli bismo u svemir 2068. Ja sam dobar sa tim datumima - rekao je Miljković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
"ĐOGANIJEVI SU ME OSTAVILI BEZ DINARA I GARDEROBE" Teška ispovest Natalije i Sanija - Ovo niko nije znao (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KRAJ! Misteriozna poruka Osmana Karića preti da izazove HAOS! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020

Povlači se?..Ivana Šopić i Stefan Karić su sinoć, zajedno sa svojim cimerima, odgovarali na pitanja gledalaca, a njihova veza našla se na tapetu publike. Između ostalog, njih dvoje su komentarisali i njegovog oca Osmana, koji je ovih dana bio aktivan u komentarisanju ove veze. Stefan je istakao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.