Izvor: Scandal.rs, 06.Dec.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLUEŠA je tokom takmičenja uz njegovo pevanja vrckala GUZOM, a ON je sada izdao PRVU pesmu!

Verovatno svi pamtite sezonu Zvezda Granda kada je u nekoliko trenutaka u studiju nastao pravi lom. Naime, tada je nastupao Emelin, takmičar koji je za kratko vreme publiku a pre svega žiri digao na noge. Mnogi su mu tada rekli da mu se smeši dobra karijera, dok je sada već i njegov prijatelj Aca Lukas, The post KARLUEŠA je tokom takmičenja uz njegovo pevanja vrckala GUZOM, a ON je sada izdao PRVU pesmu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Makedonac je podigao na noge ceo studio Zvezda Granda, a devojke će tek zanemeti kada ga vide bez majice!

Izvor: Scandal.rs, 06.Dec.2018

Proteklu emisiju “Zvezda Granda” svakako je obeležio talentovani Makedonac Filip Pecovski, koji je, osim neverovatnim glasom, “kupio” žiri i publiku nesvakidašnjom harizmom zbog čega je do kraja njegovog nastupa praktično ceo studio bio na nogama. Iako je pevanje njegova najveća strast...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.