Izvor: Scandal.rs, 05.Dec.2018, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULICE ĆE BITI ZATVORENE ZBOG NJENOG SPOTA: Vanredno stanje u Beogradu zbog Anastasije Ražnatović!

Anastasija Ražnatović nakon što je objavila prvi sing „Savršen par“ koji je za kratko vreme ostvario veliki broj pregleda na Jutjub kanalu rešila je da obraduje publiku još jednom pesmom. Prema rečima onih koji su čuli njen novi hit nova pesma će biti bolja od prethodne, a u planu je snimanje spota zbog čijeg će The post ULICE ĆE BITI ZATVORENE ZBOG NJENOG SPOTA: Vanredno stanje u Beogradu zbog Anastasije Ražnatović! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog ovih momaka je propao duet Tanje Savić i Slavice Ćukteraš (video)

Izvor: Scandal.rs, 06.Dec.2018, 13:57

Nakon četiri hita napisanih za Tanju Savić, Emina Jahović je kod njih čuvala “Prsten” za vreme jednogodišnjeg tinjanja odluke o razvodu od Mustafe Sandala u njenom emotivnom životu, pa je taj hit iz radionice ovih modernih autora sa prepoznatljivim rep potpisom izašao tek nedavno i dostigao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.