KAKO JE VELIKI I DEBEO: Luka Raco pokazao PITONA, isplivala fotografija poznatog glumca

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2022, 22:04

KAKO JE VELIKI I DEBEO: Luka Raco pokazao PITONA, isplivala fotografija poznatog glumca

Prelep je.

Popularan glumac koga je proslavila serija Sinđelići, a kog trenutno gledamo u Igri sudbine Luka Raco, jedan je od malobrojnih muškaraca na našoj sceni za kojim devojke uzdišu.

On je nedavno ispričao anegdotu iz njegovog života.

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

– Neke blamove i ne možemo ispričati svima, ali recimo ono što mogu reći, a desilo mi se čak nekoliko puta jeste kada ujutru čekam vozača da me vozi na set, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogodi se da baš ispred kuće bude neki auto (koji nije naravno taj koji treba). I tako ja sednem s nepoznatim ljudima u kola. Ipak, moram vam reći da se prijatno iznenade i oni, ali i ja – priznao je Luka i samim tim nabacio je osmeh na lice svima.

Glumac u pauzama napornih snimanja voli sebe da počasti dobrim i kvalitetnim putovanjem.

On često putuje na egzotične destinacijei deli fotografije kako uživa u izvanrednim prizorima. Bilo da roni ili druži se sa slonovima, on obožava avanturu i uvek je nasmejan.

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

Tako je ovoga puta podelio sliku na svom instargramu iz Šri Lanke gde hrabro i bez straha drži zmiju iako mu se ona uvila oko vrata. POGLEDAJTE OVDE

Verujemo da je adrenalin proradio, jer je piton jako veliki i debeo, mada se po njegovom samouverenom stavu to se ne bi reklo.

Pratioci su mu u komentarima čestitali na hrabrosti i smelosti da drži pitona u rukama dok ga on steže oko vrata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.