KAKAV OBRT, SUOČAVANJE BIVŠIH LJUBAVNIKA PRED KAMERAMA: Izbegavali susret, a Šimanovci će biti uporište klinča

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 16:40

KAKAV OBRT, SUOČAVANJE BIVŠIH LJUBAVNIKA PRED KAMERAMA: Izbegavali susret, a Šimanovci će biti uporište klinča

Čini se da će ovo biti jako uzbudljivo izdanje!

Medijska pompa oko zadrugara i nakon što se šesta sezona "Zadruge" završila, a na pragu je i sedma sezona, još uvek ne jenjava, naprotiv.

Tako nas i večeras na oduševljenje mnogih gledalaca očekuje u emisiji "Narod pita" susret bivšeg ljubavnog para, koji će pretresti najaktuelnija dešavanja kako ona koja su natsala tokom, tako i ona koja su nastala nakon finalne večeri.

Gosti emisije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Narod pita, biće Lazar Čolić Zola i Anita Stanojlović. Oboje oko sebe imaju aktuelne priče, te se dovode u vezu sa ostalim aktuelnim zadugarima.

Podsetimo, njih dvoje su izvesno vreme tokom trajanja pomenute šeste sezone "Zadruge" bili u emotivnom odnosu, a nakon burnog raskida, Anita je ponovo uplovila u romansu sa Jovanom Tomić Matorom sa kojom se čak i verila, dok je govorila da je sa Zolom bila i upražnjavala intimne odnose samo njoj iz inata.

Kakav će haos u studiju napraviti, jer evidentno je da kod njih ništa mirno ne može da prođe, ostaje nam da vidimo i ispratimo tokom same večeri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.