Još jedna DISKVALIFIKACIJA u Eliti, Veliki šef ne oprašta - Milan Milošević ušao u Belu kuću sa važnim obaveštenjem

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2023, 09:29

Još jedna DISKVALIFIKACIJA u "Eliti", Veliki šef ne oprašta - Milan Milošević ušao u Belu kuću sa važnim obaveštenjem

Kao i svake večeri, "Elita" garantuje puno iznenađenja, ali ovo je bilo neočekivano za sve učesnike rijalitija. Još jedan stanar "elitnog" imanja je diskvalifikovan.

Voditelj Milan Milošević ušetao je u Belu kuću kako bi krenuo sa emisijom "Pitanja gledalaca", ali je pre početka same emisije pročitao učesnicima "Elite" pismo Velikog šefa.

Malo je reći da su ukućani ostali u šoku nakon obaveštenja.

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Aleksandar Požgaj diskvalifikovan. On će na osnovu ugovora koji je potpisao snositi kaznu od 50.000e zbog samoinicijativnog napuštanja projekta, a TV PINK će ga tužiti shodno tom ugovoru.Veliki šef - gasilo je pismo, nakon čijeg čitanja je počela emisija Milana Miloševića.

- Za mene bi najveća nagrada bila da u ponedeljak odem kući, da vam ne dugujem novac. Ukoliko se to ne desi, zamolio bih Ivanu ili majku da pozove Filipa advokata, ja sam spreman da vama vratim dug, u ratama naravno.  Spreman sam da vratim novac, hvala Ana. Samo neka dođe u ponedeljak, uvek postoji sporazumni raskid ugovora. Voleo bih što pre da izađem odavde- rekao je Požgaj još pre mesec dana uživo u programu.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih novosti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.