Jako me je povredila... Ćerka Željka Šašića progovorila o RASKOLU sa Karleušom, sukob nastao zbog Duška

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 23:46

"Jako me je povredila..." Ćerka Željka Šašića progovorila o RASKOLU sa Karleušom, sukob nastao zbog Duška

Jelena je porodična prijateljica...

Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović gostovala je u jednom podkastu, gde je otvorila dušu i javnosti otkrila do sada nepoznate detalje o svom životu, kao i o životu svojih najbližih.

Iako je ćerka poznatog pevača, Sofija je odlučila da krene stopama svoje majke, i bivše supruge Ace Lukasa, pa je počela da dizajnira garderobu i osnovala svoj brend.

Ona je između ostalog prvi put progovorila o tome kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osećala kada su pojedini mediji, pre dve godine, objavili da je u emotivnoj vezi sa Duškom Tošićem. Kako je priznala, ovakvi naslovi su je duboko potresli budući da je njegova supruga Jelena Karleuša, njihova porodična prijateljica.

- Kako si reagovala na to što se pisalo da si u vezi sa Duškom Tošićem? - upitala je voditeljka.

- Katastrofa, kako mogu da reagujem? - rekla je iskreno Sofija, pa priznala da se nakon toga čula sa Jelenom, te da ju je odgovor koji je dobila od pop dive povredio.

- Jako mi je žao što je to otišlo u tom smeru da je ona bila u fazonu: "Mmm, ne znam ja da li je to istina...". To me je najviše pogodilo od svega što se o meni pisalo... - otkrila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.