JAVNO PRIZNAO PREVARU?! Bili su OMILJENI par u Zadruzi, a onda je Vojke rekao nešto što je ŠOKIRALO sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2018, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVNO PRIZNAO PREVARU?! Bili su OMILJENI par u Zadruzi, a onda je Vojke rekao nešto što je ŠOKIRALO sve

Kraj?

Pinkova Zvezda Sara Reljić i posle devetomesečnog boravka u "Zadruzi" i dalje aktivno provodi vreme sa svojim dečkom Vladanom Vojnovićem Vojketom sa kojim je započela vezu pred kamerama, već na početku rijalitija.

S obzirom na to da se oboje profesionalno bave muzikom, bilo je evidentno da će se u skorije vreme zajedno naći na sceni. Međutim, ono što se ne podudara jesu žanrovi, a Vojke je otkrio da će ipak napraviti neki balans.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Što se moje karijere tiče, shvatili smo da treba da odradimo duet, koji će biti u našem fazonu, spojićemo nešto, ali pre će biti da je u mom. Mogu ja da snimim šta hoćeš, ali to bi bilo glupo - rekao je Vojke.

A post shared by VOJKE (@vojke_djans) on Jun 11, 2018 at 6:46am PDT

Iako su devet meseci bili pod budnim okom kamera, nijednom nisu dali povoda za komentarisanje od strane zadrugara, ali su zato u spoljnom svetu nailazili na mnoge situacije koje su mogle da utiču na njihovu idiličnu vezu.

- Da se Vojke i ja ne vidjamo pa i da pomislimo da je nešto od svega što su plasirali istina, a ovako odmah provalimo. Bilo je u novinama da sam našla neke poruke, ali to je smešno - rekla je Sara.

Ma ja to samo dobro krijem - rekao je kroz smeh Vojke.

A post shared by S A R A R E LJ I Ć (@sara_reljic.1) on Jun 22, 2018 at 11:05am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.