Ići ćemo na VEŠTAČKU OPLODNJU Anđela spremna da RODI DETE Bojani - Unajmiće donore, ne misli na MAJČINE SUZE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 21:43

"Ići ćemo na VEŠTAČKU OPLODNJU" Anđela spremna da RODI DETE Bojani - Unajmiće donore, ne misli na MAJČINE SUZE

"Želim da budemo srećne..."

Uprkos svim naporima roditelja da je odvoje od Bojane Pavlović, Anđela Šparavalo presrećna je, kako kaže, u istopolnoj vezi koju je pred milionima gledalaca "Pinka" otpočela u "Eliti".

Iako je pre samo dva dana imala video-poziv s roditeljima, koji su joj poručili da se odvoji od Bojane, Anđela se o njihove molbe i zahteve oglušila. Po svemu sudeći, ne namerava da okonča vezu s Bojanom, već s njom želi decu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Moji su da budem majka i da budem srećna, ne opravdava sredstvo cilj kada su neke teške stvari u pitanju. Meni je cilj da budem srećna, a to što sam trenutno sa Bojanom, to nema veze sa Bojanom. Mi bismo išle na veštačku oplodnju ili da unajmimo donore. Volela bih da imamo decu i da budem srećna sa Bojanom - rekla je Anđela danas tokom debate u Beloj kući.

Podsetimo, Anđelini roditelji su očajni zbog ćerkinog odnosa sa Bojanom i jasno su joj, u više navrata, poručili da to ne podržavaju, te da nikada neće prihvatiti njenu vezu sa pripadnicom istog pola. Čak ni pretnje da, ukoliko ostane s Bojanom, "neće imati gde da se vrati" nisu urodile plodom, kao ni majčine suze, njeno i bakino narušeno zdravstveno stanje.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"IĆI ĆEMO NA VEŠTAČKU OPLODNJU" Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović otkrile da žele decu: "UNAJMIĆEMO DONORE"

Izvor: Blic, 06.Mar.2024, 12:04

Veza Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo jedna je od glavnih tema u rijalitiju još od samog početka, a ljubavnice su se sada ponovo našle u centru skandala.

Nastavak na Blic...

"IĆI ĆEMO NA VEŠTAČKU OPLODNJU": Šok priznanje Anđele Šparavalo, želi da se ostvari u ulozi majke sa izabranicom Bojanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024

Spremne su da podignu svoju vezu na viši nivo...Jedan od najkontraverznijih parova ovogodišnje sezone "Elite 7", Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović, glavna su tema popularnog rijalitija još od samog početka, a ljubavnice su se sada ponovo našle u centru skandala kada su iznele šokantno priznanje...Iako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.