AU, da li je moguće? Osvanula ŠOK PORUKA u Eliti - Učesnica uhvaćena na delu, čeka se HITNA reakcija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 12:37

AU, da li je moguće? Osvanula ŠOK PORUKA u "Eliti" - Učesnica uhvaćena na delu, čeka se HITNA reakcija (VIDEO)

Ponoje je pokazila reči majke i oca?

Na sinoćnjoj žurki na imanju u Šimanovcima, Anđela Šparavalo je napustila kazino kako bi priredila iznenađenje svojoj partnerki, Bojani Pavlović.

Naime, ona je odlučila da napravi poseban gest ljubavi prema svojoj izabranici u "Eliti" tako što je uzela karmin i na ogledalu napisala početno slovo svog imena, zatim početno slovo Pavlovićeve sa znakom "zauvek" pored.

Iako joj je porodica poručila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se okane Bojane, Anđela po svemu sudeći ne planira to da uradi.

Podsetimo, aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elite", Anđela Šparavalo prošle noći imala je priliku da popriča sa majkom Aleksandrom, a njima je bio vrlo napet razgovor, te je njen otac prekinuo. Nakon što je Anđela ugledala oca briznula je u histeriju, a onda joj je on očitao lekciju na grub način.

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.