IĆI ĆEMO NA VEŠTAČKU OPLODNJU: Šok priznanje Anđele Šparavalo, želi da se ostvari u ulozi majke sa izabranicom Bojanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 14:07

"IĆI ĆEMO NA VEŠTAČKU OPLODNJU": Šok priznanje Anđele Šparavalo, želi da se ostvari u ulozi majke sa izabranicom Bojanom

Spremne su da podignu svoju vezu na viši nivo.

Jedan od najkontraverznijih parova ovogodišnje sezone "Elite 7", Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović, glavna su tema popularnog rijalitija još od samog početka, a ljubavnice su se sada ponovo našle u centru skandala kada su iznele šokantno priznanje.

Iako su Anđelini roditelji oštro osudili i javno negodovali vezu svoje ćerke sa drugom ženom, Anđela uprkos svemu ostaje pri svom izboru i ne planira >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da odustane od svoje veze sa Bojanom, čak i naprotiv.

Naime, Anđela Šparavalo je sada za crnim stolom izjavila da svoju vezu planira da podigne na viši nivo, te da sa svojom izabranicom želi da dobije dete.

- Meni je cilj da budem srećna, a to što sam trenutno sa Bojanom, to nema veze sa njom. Mi bismo išle na veštačku oplodnju ili da unajmimo donore. Volela bih da imamo decu i da budem srećna sa njom - izjavila je Anđela tokom debate u "Beloj kući".

Podsetimo, Aleksandra i Aleksandar Šparavalo, roditelji učesnice "Elite" Anđele Šparavalo, imali su priliku da putem video-poziva razgovaraju sa svojom ćerkom i da pokušaju da je ubede da prekinu svoju istopolnu vezu, te da je odvrate od emotivne veze s Bojanom Pavlović.

Anđelini roditelji su bili vidno uznemireni dok su razgovarali sa ćerkom, koja je tvrdila da ne laže o svom detinjstvu i drugim porodičnim tajnama koje je obelodanila u "Eliti". Takođe, roditeljima je ponovo stavila do znanja da je istinski zavolela Bojanu, dok su joj oni predočili da ona nije dobro, te da ju je "odradio zatvoreni prostor".

Tom prilikom Anđelini roditelji poručili su ćerki da se hitno skloni i udalji od Bojane, što ona nije učinila ni nakon razgovora sa svojom porodicom, a posle video-poziva sa ćerkom, oni su se oglasili i istakli da su loše zbog čitave situacije.

- Očigledno nije shvatila našu poruku i nastavila je po starom. Nama je sad najbitnije da ona psihički bude dobro. Nama tek sad ništa nije jasno... - kratko je priznala Anđelina majka Aleksandra.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.