IZNELA NOVE DETALJE SVAĐE! Srešće se na SUDU sa Mikijem, ovo mu nikada NEĆE OPROSTITI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2019, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNELA NOVE DETALJE SVAĐE! Srešće se na SUDU sa Mikijem, ovo mu nikada NEĆE OPROSTITI!

Nema povratka!

Suzna Perović je pre izvesnog vremena preživela pravu dramu u Zadruzi i to od svog do tada partnera Mikija Đuričića, koji ju je tokom jedne rasprave ošamario zbog čega je odmah nakon toga i diskvalifikovan.

Nora Miljković koju takođe gledamo u Zadruzi je prošla kroz isto iskustvo sa svojim dečkom, a one su se večeras dotakle baš te teme.

- Ja sa njim mogu da se sretnem samo u sudu i to je to. Ne mogu drugačije da se susretnem sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njim. Ne znam kako bih reagovala. To veče je bila svađa, mlatarala bih i ja rukama. Uzvratila bih ja. Ja bih njega udarila. Nisam oko očekivala. Kunem ti se. Zamisli pričamo mirno i ja te opalim, ja sam bila u šoku. Evo sada hoću da te pitam, zašto si ti to trpela? Znam da si ga volela mnogo. Kako ti je lakše da ti udari šamar nego da te ostavi - govorila je Suzana i pitala Noru:

- Htela sam da mu iskopam oči. Osećala sam ja potrebe da ga udarim, jesam i ja njega gađala. Nikad šamar. Branila sam se. Manje me boli šamar nego kad sam videla da me vara. On je jednog dana rekao da će da me ženi i spominjao mi je decu. Pravio mi je iluziju. Sve vreme je bio sa nekom dr*ljom. Čekala sam ga toliko puta noću, i on nije dolazio. Nikada ne bi imala srca da uradim sve to. Rekla bih da su prestale emocije i to je to - pričala je Nora.

Celu situaciju pogledajte ovde.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.