IZIGRAVA NEKOG ČISTUNCA! VREĐAO GA JE NA NACIONALNOJ OSNOVI Mišelova majka se OBRUŠILA na Kristijana

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 21:25

"IZIGRAVA NEKOG ČISTUNCA! VREĐAO GA JE NA NACIONALNOJ OSNOVI" Mišelova majka se OBRUŠILA na Kristijana

Specijalno za "Srbija Danas"

Mišel Gvozdenović šokirao je mnoge kada je nedavno napustio pab u kojem je boravio od samog početka rijalitija, usled neprestanih rasprava i svađa sa Kristijanom Golubovićem.

Tim povodom smo kontaktirali pevačevu majku gospođu Hanu koja je za naš portal Srbijadanas.com prokomentaršala pevačev postupak, ali i sve češće svađe sa Golubovićem.

- Smatram da nije lepo od čoveka koji može otac da mu bude, jer smo ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Kristijan isto godište, da se ponaša tako prema njemu, koji mu je pravi prijatelj uvek bio. - počela je gospođa Hana za Srbijadanas.com

- Zameram mu što forsira tu higijenu, a kuća nikad prljavija, izigrava čistunca. Generalno zameram njegovo ponašanje prema Mišelu. Mišel je pametan, nije čekao niko da ga istera iz paba, već je sam izašao kao gospodin, ali sada smeta i njegova garderoba, nemam komentar. Stvarno, ne znam čemu takvo ponašanje. - nastavila je pevačeva mama, pa dodala:

-  Čula sam kada ga je Kristijan vređao na nacionalnoj osnovi, pa mu poručujem da se ne brine on ko je koje nacionalnosti, to nije njegova stvar. Svako se ponosi sobom i time odakle je, kao i svojim poreklom i korenima odakle potiče, bitno je ko je kakav čovek, a to je narod prepoznao u Mišelu. Zato i ima ovoliku podršku - zaključila je gospođa Hana.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.