IDE TUŽBA ISTOG TRENUTKA! SVAKI UDARAC MOŽE BITI KOBAN! Bilalova podrška van sebe nakon sukoba Cara i Brajlovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2023, 14:52

"IDE TUŽBA ISTOG TRENUTKA! SVAKI UDARAC MOŽE BITI KOBAN!" Bilalova podrška van sebe nakon sukoba Cara i Brajlovića

"Car ne može da podnese istinu!"

Kako je tokom sinoćne emisije "Nominacije" izbio sukob između Filipa Cara i Bilala Brajlovića, zbog kog je reagovalo i obezbeđenje, oglasio se Đenis, njegov najbolji drug, koji je prokomentarisao tu situaciju.

- Što se tiče situacije sinoć sa Carem, Bilal je ušao i udara pravo u metu, a to ih boli pogotovo debilka Cara koji ne može da podnese istinu, pa skače na Bilala koji ima povredu noge i svaki udarac može biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koban za njegovu nogu. 

- I pored povrede je ušao opet i sprda se s njima jer niko ne smije ništa da kaže u lice osim njega. Car je ispričana priča, izlizana kao linoleum. Advokat je spreman bilo kakav udarac prema Bilalu ide tužba istog momenta - rekao je Bilalov prijatelj za "Pink.rs".

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.