Hitna pomoć me jedva vratila u život, moram opet na psihijatriju - Bojan Tomović se oglasio nakon trovanja, EVO kako se oseća

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 22:10

"Hitna pomoć me jedva vratila u život, moram opet na psihijatriju" - Bojan Tomović se oglasio nakon trovanja, EVO kako se oseća

Potresna ispovest poznatog pevača zabrinula je mnoge.

Pevač Bojan Tomović hitno je hospitalizovan pre par dana, nakon što se umalo otrovao alkoholom i lekovima koje je konzumirao istovremeno.

Povodom čitave situacije, Bojan se oglasio i otkrio kako se sada oseća, i kako je do nemilog događaja došlo.

- Za 8. mart sam uz tamburaše pevao u jednom somborskom restoranu i toliko sam se napio, uprkos blokatoru koji imam protiv alkoholizma, da me >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Hitna pomoć jedva povratila. Bukvalno sam se otrovao esperalom, rakijom i lekovima za "bipolar" i bolove, da su me adrenalinom vraćali u život. Sad opet moram na psihijatriju, jer zbog moje primarne dijagnoze, bipolarnog poremećaja, ovo se vodi kao pokušaj samoubistva, iako zaista nisam to hteo. Ponela me je atmosfera, malo više popio i zamalo "ćao" - rekao je Bojan Tomović za "Republiku", a sada se ponovo oglasio o nezgodi.

- Poruka za sve koji su na bilo kakvim lekovima: "Zaboravite alkohol". Eto, bar neka pouka iz ovoga - naveo je Bojan Tomović.

Podsetimo, poznati pevač je nedavno u emisji "Blic dan" otkrio do tada javnosti nepoznate detalje o svom odrastanju i detinjstvu, kada je šokirao svojom izjavom da je sa nepunih šest godina bio zlostavljan.

- Porodica me ne razume nikako, uvek sam bio crna ovca i pre bipolara i od malena sam bio neshvaćen. Meni su na hipnozi otkrili, u bolnici, da sam sa nepunih šest godina zlostavljan. Mali Bojan bi velikom Bojanu rekao: "Pomozi mi". Ne volim da se sećam detinjstva. Ubrizgali su mi nešto u venu, sve sam ih manje čuo i onda sam ja pričao o svemu - rekao je on za "Blic".

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.