HIT: Dok ona peva, kolega vozi trotinet iza njenih leđa! (Video)

Izvor: Poznati.info, 14.Feb.2013, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Dok ona peva, kolega vozi trotinet iza njenih leđa! (Video)

 Dok je ona izvodila premijeru svog novog singla na TV Pink u emisiji kod Lee Kiš, njen vickasti kolega je uzeo trotinet i počeo da se vozi po studiju iza njenih leđa. Sanja Maletić počela je da promoviše svoj hit singl i na kanalu TV Pinka, a prva stanica bila joj je Lea Kiš. Gostovala je zajedno sa Radišom Uroševićem, koji je tog popodneva bio prilično raspoložen. Dok je Maletićka pevala, on je počeo da se šegači. Uzeo je trotinet i počeo da se vozi unaokolo. Gosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i publika u studiju počeli su da se smeju, dok Sanja nije imala pojma šta joj se dešava iza leđa. Pogledajte video.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Dok ona peva, on vozi trotinet

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2013, 15:56

Dok je Sanja Miletić po prvi put izvodila pesmu "A mene zabole", njen kolega Radiša Urošević se ponašao baš u skladu s naslovom numere...Radiši Uroševiću je izgleda bila pomalo dosadno dok je Sanja pevala, pa je našao način da se zabavi - provozao je trotinet u studiju gde se snimala emisija...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.