U Nišu uhapšena žena zbog nasilja u porodici, nanela ubodne rane maloletnoj ćerki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2024, 12:17

U Nišu uhapšena žena zbog nasilja u porodici, nanela ubodne rane maloletnoj ćerki

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su Š.B. (2003) iz tog grada zbog sumnje da je juče u porodičnoj kući u Nišu svojoj maloletnoj ćerki nanela ubodne rane na leđima.
Ona je privedena po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.
Devojčica je zbrinuta u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu, gde su joj konstatovane lake telesne povrede.
Š. B. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena osnovnom javnom tužiocu....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje u Srbiji: Majka (21) ranila kćerku

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su Š.B. (21) iz tog grada zbog sumnje da je juče u porodičnoj kući u Nišu svojoj maloljetnoj kćerki nanijela ubodne rane na leđima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.