Izvor: Blic, 25.Maj.2024, 12:56

Sutra počinje Sterijino pozorje: Goran Šušljik i "Bilo jednom u Novom Sadu" na otvaranju

U Novom Sadu na 69. Sterijinom pozorju pred publikom je, pod sloganom "(Post)apokaliptične svetlosti pozornice" sedam predstava u takmičarskom program tri u selekciji "Krugovi" a selektorka Ana Tasić kaže da je apokaliptičnost i dalje odrednica našeg sveta, korenito uzdrmanog brojnim ratnim žarištima na Planeti, koja se neminovno odražavaju i na lokalnom planu u vidu neprestanih nemira izazivanih tragičnim vestima, novih ekonomskih poteškoća, ali i upadljivog lokalnog razbuktavanja nasilja, kao reakcije na sveprisutne oblike nakaznosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Večeras počinje Sterijino pozorje, otvara ga predstava 'Bilo jednom u Novom Sadu'

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Maj.2024, 11:44

Predstavom Novosadskog pozorišta "Bilo jednom u Novom Sadu" u režiji Andraša Urbana, večeras će u Srpskom narodnom pozorištu biti otvoreno 69. Sterijino pozorje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.