Goca Božinovska doživela šok nakon letovanja: Strahuje za majčin život!

Izvor: Svet plus, 30.Sep.2014, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Božinovska doživela šok nakon letovanja: Strahuje za majčin život!

Goca Božinovska je doživela veliki šok pri povratku sa dvonedeljnog letovanja, kada je u kući zatekla majku Radmilu prikovanu za krevet. Porodica je prećutala pevačici novonastalu situaciju, da se ne bi uznemirila i vozila kola u stresnom stanju.

Goca Božinovska na mukama zbog sina? Ostala bez džipa?

"Ni Radmila nije želela da joj deca prenose koliko se loše oseća, jer je u to vreme trebalo da Goca dođe iz Crne Gore. Njena majka godinama unazad ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << probleme sa pritiskom i srcem, ali sad joj se stanje drastično pogoršalo. Goca ju je zatekla kada više nije mogla ni da ustane iz kreveta! Bila je van sebe! Odmah je strpala u auto i zajedno sa sinom Mirkom odvezla u Urgentni centar", ispričao je izvor blizak porodici, a Goca Božinovska je bila vidno uznemirena.

"Mnogo sam se uplašila kad sam je videla, mislila sam da je gotova. Vratili su je u život te noći", bilo je sve što je izjavila folk pevačica.

Autor: B.B.

Izvor: Alo.rs

Foto: Screenshot Youtube

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.