Genetika je za sve kriva: Ćerka Lenija Kravica izgleda odlično

Izvor: Svet, 05.Dec.2014, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genetika je za sve kriva: Ćerka Lenija Kravica izgleda odlično

Zoi Kravic, ćerka muzičara Lenija Kravica i glumice Lise Bonet pokazala je svoju zanosnu figuru na jednoj plaži u Majamiju.
Realno gledano, ćerka Lenija Kravica i Lise Bonet ima na koga da bude lepa i seksi. A Zoi se svakako ne stidi to da pokaže pa je na plaži “prošetala” svoje seksi telo i u tangama pokazala guzu.
Zoi je za uživanciju na suncu izabrala jednostavan dvodelni crni kupaći kostim. Nakon kupanja, družila se s nepoznatim muškarcem za kog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << strani mediji pišu da je njen novi partner.
Inače, osim lepote Zoe je od roditelja nasledila talenat za pevanje i glumu. Do sada je snimila nekoliko filmova od kojih su najpoznatiji “X-Men: First Class” i “No Reservations” a njeno pojavljivanje u četvrtoj sezoni serije “Californication” nije prošlo nezapaženo.

Izvor: Daily Mail
Foto: Instagram
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

(FOTO) Ćerka Lenija Kravica pokazala neverovatno telo u tanga gaćicama

Izvor: Press, 05.Dec.2014

. Glumica Zoe Kravic (26) pokazala je na plaži svoju neverovatnu figuru u minijaturnom kupaćem kostimu, koji više otkriva nego što pokriva.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.