(FOTO) OGROMAN OŽILJAK NA NOZI! Prijatelj fotografisao Darka Lazića! Slika šok - PREPOLOVIO SE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2018, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) OGROMAN OŽILJAK NA NOZI! Prijatelj fotografisao Darka Lazića! Slika šok - PREPOLOVIO SE!

Upadljiv detalj!

Pevač Darko Lazić oporavlja se u banji gde ga redovno posećuje trudna verenica Marina Gagić, porodica, prijatelji i kolege, a jedan od njih je i Ljuba Perućica.

Ljuba je na Instagram objavio fotografiju sa Darkom uz zanimljiv opis, ali svi su primetili detalj na njegovom kolenu. Naime, Laziću je ostao veliki ožiljak od nesreće koju je imao pre 2 meseca.

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Apr 6, 2018 at 3:00pm >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PDT

- Brat je postao maneken - napisao je Perućica, dok su njegovi pratioci podržali Darka Lazića i poželeli mu brz oporavak.

A post shared by Ljuba Perucica (@ljubaperucica) on Dec 22, 2018 at 8:54am PST

Podsetimo, Darko Lazić je u utorak prvi put napustio Selters banju u kojoj se oporavlja od saobraćajne nesreće koju je imao 23. oktobra, a kako je rekao tog dana kada je bio na pregledu na Banjici - lekari su prezadovoljni njegovim napretkom. Međutim, nakon što su se obavile sve potrebne analize zaključeno je da se Darku moraju uključiti još dve terapije.

BRAVO, MAJSTORE! Dok su ga vozili u kolicima, Darko Lazić je rekao nešto što je NASMEJALO SVE! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.