(FOTO) Luna Đogani je favorit Zadruge, a nakon diskvalifikacije - ŠOK: BROJKE VRTOGLAVO SKOČILE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2018, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Luna Đogani je favorit "Zadruge", a nakon diskvalifikacije - ŠOK: BROJKE VRTOGLAVO SKOČILE!

Samo rastu!

Luna Đogani je glavni favorit "Zadruge 2", iako je u prvoj sezoni bila jedna od favotira takođe, ipak ju je Kristina Kockar pobedila za mali procenat razlike. Sada Đoganijeva ima armiju glasača jaču nego ikad, a za njom je i Miki Đuričić koji već godinama ima svoju vernu publiku.

Ipak, nakon diskvalifikacije MC Damira, brojke su se značajno promenile!

Damiro je na našoj Srbija Danas tabeli bio četvrti a u anketu se uključilo više od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 30.000 ljudi.

A post shared by 🦍 (@mc_damiro) on Aug 29, 2018 at 7:11am PDT

To je ozbiljna masa s obzirom da anketa postoji tek 2 ipo dana, a ono što je najviše interesantno jeste da je svojim delom Damiro stekao još veći broj glasača.

Bivši zadrugar se oglasio srceparajućom porukom, o čemu smo više pisali OVDE, a nakon to svi empatični ljudi Srbije, osetili su tugu i nepravdu i u velikom broju krenuli da šalju podršku putem glasova upravo MC Damiro, koji iako sada nije u "Zadruzi" nesumljivo je jedan od top 4 favorita!

Za ovaj kratki period, od njegove diskvalifikacije pa do sada, Damiru je poslato 2491 glas! Ako je ovaj čovek kupio i vas svojom iskrenošću i smatrate da je ljudina, glasajte i vi za njega, pa ko zna, možda se i vrati u Belu kuću kada vidi koliku podršku ima!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.