Evo ko je najbahatija javna ličnost u Srbiji!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Mar.2017, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo ko je najbahatija javna ličnost u Srbiji!

Leskovčanka Slavica Videnović već nekoliko godina je angažovana kao statista u publici najgledanijih rijaliti i tok šou programa na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Slavica je uspela da glumi i u TV seriji "Urgentni centar", u kojoj je glavnu ulogu igrao Ivan Bosiljčić, a sada je odala tajnu svog posla i otkrila da li može da se živi od aplaudiranja u studiju.

Leskovčanka je do sada najviše aplaudirala u "Grandu", a otkriva koliko je dobila za to >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što je satima sedela u studiju na Košutnjaku, aplaudirala i slušala svađe članova žirija.

- Najduže sam u "Grandu" pošto su uslovi snimanja najbolji i korektni su što se tiče isplate. Inače, dnevnice su bedne, po 500 dinara i to za sedam do devet sati snimanja. Ali recimo kod Ivana Ivanovića se čeka na isplatu i po šest meseci, dok Saša Popović redovno isplaćuje - rekla je Slavica za "Leskovačke vesti".

Slavica je otkrila i koja zvezda je na nju ostavila najbolji, a koja najgori utisak.

- Sa dosta njih sam pričala, a najveći utisak je ostavio naša legenda Bora Čorba, dok najgori Jelena Karleuša - bila je iskrena Videnovićeva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.