Evo ko Mikiju Đuričiću najviše ide na živce u “Parovima”!

Izvor: Svet, 24.Dec.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo ko Mikiju Đuričiću najviše ide na živce u “Parovima”!

Miki Đuričić iako dugogodišnji učesnik svih mogućih rijaliti programa otkrio je da nije naročiti fan istih i da je u “Parove” ušao samo zbog novca.
Miki je obelodanio i ko mu najviše ide na živce u rijalitiju, ali i kako podnosi izolovanost od spoljneg sveta.
Živim normalan i skroman život. Nisam ja nikakva rijaliti zvezda. Pojavim se povremeno na televiziji i nestanem. Ne želim da budem poznat kao ovi neki novi ljudi. Njima je mnogo stalo da postanu velike >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zvezde. Ne možete zamisliti koliko je glup osećaj biti u rijalitiju. Učestvovanje u takvim programima odvratno deluje na psihu i mnogo menja karakter čoveka. Zamislite samo da zatvorite potpuno različite ljude na jedno mesto…Strašno“, ispričao je Miki za pulsonline.rs.
U vili „Parova“ najviše ga nervira Vesna Rivas jer, kako je rekao, ne zna šta priča i ima povremene čudne ispade.
Ne mogu da spavam od nje. Njenim glupostima kraja nema. Pa, da li je vama normalno da neko priča sa duhom pokojne majke”, upitao je pčelar iz Kupinova.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Evo ko Mikiju Đuričiću najviše ide na živce u “Parovima”!

Izvor: Scandal.rs, 24.Dec.2015

Miki Đuričić iako dugogodišnji učesnik svih mogućih rijaliti programa otkrio je da nije naročiti fan istih i da je u “Parove” ušao samo zbog novca...Miki je obelodanio i ko mu najviše ide na živce u rijalitiju, ali i kako podnosi izolovanost od spoljneg sveta...“Živim normalan i skroman...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.