Evi Longoriji godine ne mogu ništa: Lepa i u petoj deceniji

Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evi Longoriji godine ne mogu ništa: Lepa i u petoj deceniji

Eva Longorija je slavna američka glumica koja je svetsku slavu stekla tumačeći ulogu Gabrijel Solis u seriji “Očajne domaćice“.
Mnogo puta stekla je naslov najlepše žene na svetu, a baš kao i Gabi u seriji, Eva je i u stvarnom životu žena sa stavom.
Latino diva je juče napunila 40 godina, a lepotica zavodljivih oblina i dalje je predmet maštanja muškaraca širom sveta. Neki je obožavaju zbog ženstvenih oblina, drugi zbog neodoljivog šarma, a treći >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zato što je jedna od holivudskih dama bez dlake na jeziku.
Jedan od trenutaka koji mnogi pamte jeste izjava da joj je upravo popularna “brazilska depilacija“ promenila seksualni život.
Seks je jednostavno bolji. Kad sam prvi put radila ‘brazilku’, na pola puta nisam više mogla, a onda mi je kozmetičarka naredila da stisnem zube. Nakon toga je sve bilo lakše. Svakoj ženi preporučujem da to napravi jer muškarci onda postanu nezasiti”, savetovala je svojevremeno lepa glumica.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Evi Longoriji godine ne mogu ništa: Lepa i u petoj deceniji

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2015

Eva Longorija je slavna američka glumica koja je svetsku slavu stekla tumačeći ulogu Gabrijel Solis u seriji “Očajne domaćice“...Mnogo puta stekla je naslov najlepše žene na svetu, a baš kao i Gabi u seriji, Eva je i u stvarnom životu žena sa stavom...Latino diva je juče napunila 40 godina,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.