Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2016, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elegantne i glam frizure koje možete da napravite sasvim lako i same

A photo posted by Mary Seng (@happilygrey) on Dec 8, 2016 at 2:42pm PST

Srećom, u trendu su više nego ikada pre jednostavne i praktične fruizure, koje možete sasvim same da napravite, uz pomoć korisnih tutorijala širom Interneta.

Dobra ideja, malo vremena, nekoliko ukosnica, gumica i lak za kosu su sve što vam treba. I dobra presa ili figaro, ali uverene smo da većina dama to već ima u svom kupatilu.

Mi vam donosimo nekoliko interesantnih predloga za moderne >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i upečatljive frizure koje su savršeno party rešenje, a zahtevaju svega 5 minuta vašeg vremena.

1.Punđica na vrhu glave

Ovo je šik i neobična frizura, koja vam u trenu “skida” nekoliko godina, a fantastičan je izbor za žurke ili neformalne prilike. Jasno je kako se pravi – podignite gornji deo kose i svežite ga gumicom, dok ostatak pustite da ležerno pada.

A photo posted by THE BOHO FLOW (@cristinamonti) on Nov 23, 2016 at 11:36am PST

Pročitajte i… Najpoznatiji hair stilisti otkrili su nam kakve će nijanse biti hit u narednoj godini. Očarane smo

Ostatak teksta pročitajte ovde: Elegantne i glam frizure koje možete da napravite sasvim lako i same

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.